Rólunk

Horgászcikk Nagykereskedés és Webáruház

Üzletünk több, mint egy átlagos online webáruház! Nem csak kiváló minőségű termékek széles palettáját kínáljuk, de szeretnénk a vásárlást élményszerűvé is tenni. Áruházunk online felületén híreket, érdekességeket, blogokat olvashatsz. Videókat nézhetsz meg a legjobb praktikákról és a termékek helyes használatáról. Ha szükséged van valamire, akár belépés nélkül, azonnal vásárolhatsz az egyszerűsített rendelési folyamatnak köszönhetően. Oldalunkat úgy optimalizáltuk, hogy okosmobilról, vagy tabletről is tudd használni, akár bevásárlás, kutyasétáltatás, vagy horgászat közben! Így több idő marad a családodra, saját magadra és kedvenc hobbidra!


 • 1 589

  Elérhető termék

 • 81%

  Visszatérő vásárlói arány

 • 5 000

  Felhasználó

Figyelünk Rád

 • Szállítás akár egész Európában

  Nem számít hol laksz, vagy hol szeretnéd átvenni a kiválasztott termékeidet. Mi gondoskodunk a megfelelő minőségű szállító partner megtalálásáról, valamint arról, hogy csomagod a lehető leggyorsabban, sérülésmentesen célba érjen, akár egész Európában.

 • Kimagasló minőség

  Garantáljuk az általunk forgalmazott termékek lehető legmagasabb minőségét! Termékeink döntő többsége Németországban és Japánban készül magas minőség ellenőrzés mellett. Ha mégsem vagy elégedett, vagy nem tetszik, amit választottál segítünk megtalálni az alternatívát!

Csapatunk

 • Pelle Dávid

  PELLE DÁVID

  Tulajdonos

 • Majer Balázs

  MAJER BALÁZS

  Tulajdonos, teszt- és versenyhorgász, a pergetés specialistája.

Teszthorgászaink

 • Hálás vagyok, hogy hivatalosan is csatlakozhattam a Uni Cat magyarországi csapatához. Számomra a minőség és megbízhatóság mellett a Uni Cat a szabadságot és a csak kevesek által érthető életérzést képviseli, amit a harcsázás jelent!

  BÁRSONY TIBOR

 • Horgászataim során évek óta próbálok figyelmet fordítani arra, hogy ne csak a botok, orsók, sátrak, vagy székek, hanem az egyéb, gyorsan fogyó, sokszor lényegtelennek gondolt aprócikkek és kiegészítők minősége is magas szintű legyen. Nem akarok halat veszteni egy kihajló horog, vagy egy gyenge előkezsinór, esetleg egy gyenge kapocs, vagy forgó miatt. Az Anaconda szerencsére nem ad lehetőséget a csalódásra!

  LAPU BALÁZS

 • 3 dologba vagyok igazán szerelmes. A feleségembe, a gyermekembe és a horgászatba. Azért csatlakoztam a Saenger csapatához, hogy utóbbi során is meg legyen az a harmónia, amit egy ember életében a család jelent. Szerencsére itt megkapom a csúcsminőséget, így bátran és büszkén merem ajánlani mindenkinek a Doiyo csalijai mellett a teljes ragadozóhalas palettát!

  SZABÓ BALÁZS