IC Doiyo

A Japán tervezők számtalan helyzetben és szituációban bizonyították, hogy a kezeikből kikerült modellek nem csak, hogy felveszik a versenyt az egyéb gyártók termékeivel, de plasztik csalijaik lágyságukat megtartva a ragadozók fogaival szemben még ellenállóbbak tudnak lenni. Wobblereik szebb, finomabb kidolgozásúak, mint versenytársaik ár/érték a...

A Japán tervezők számtalan helyzetben és szituációban bizonyították, hogy a kezeikből kikerült modellek nem csak, hogy felveszik a versenyt az egyéb gyártók termékeivel, de plasztik csalijaik lágyságukat megtartva a ragadozók fogaival szemben még ellenállóbbak tudnak lenni. Wobblereik szebb, finomabb kidolgozásúak, mint versenytársaik ár/érték arányban azonos műcsalijai!

Mi a DOIYO-nál hisszük, hogy a JAPÁN mintát követve műcsalijainkkal még eredményesebb tud lenni minden pergető horgász a hazai vizek partján. A kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a 2-3cm-es wobblerek, vagy jigfejek akár már 0,5 grammtól, de gondolunk a nagyobb csalik kedvelőire is, akik elsősorban a nagytestű csukákat és süllőket tekintik célhalnak.

Tovább

IC Doiyo  Nincs termék a kategóriában.

IC Doiyo

Információ

Leértékelések

Címkék