Uni Cat

Legnagyobb testű édesvízi ragadozóink rajongó tábora Magyarországon is évről-évre hatalmas érdeklődést mutat a németországi gyártó termékei iránt. A harcsázás szerelmesei már nem is tudnak úgy lemenni a vízpartra, hogy ne lássanak egymásnál a Uni Cat fejlesztésébe tartozó termékeket, legyen szó egy varrható előkéről, vagy egy táskáról! Ez a lehe...

Legnagyobb testű édesvízi ragadozóink rajongó tábora Magyarországon is évről-évre hatalmas érdeklődést mutat a németországi gyártó termékei iránt. A harcsázás szerelmesei már nem is tudnak úgy lemenni a vízpartra, hogy ne lássanak egymásnál a Uni Cat fejlesztésébe tartozó termékeket, legyen szó egy varrható előkéről, vagy egy táskáról! Ez a lehetőség most végre mindenki számára elérhető. A Saenger Hungary csapata elkötelezett a magyarországi harcsázás egyre növekvő táborának további bővítésében. A Uni Cat a teljes harcsázáshoz szükséges termékpalettát lefedi az aprócikkektől, a kényelmi felszerelésekig. Termékeink között ugyanúgy megtalálhatóak az ütésálló harcsás úszók, a strapabíró U Pose-ok, a rendeltetésszerű használat során törhetetlen botok, a kiváló minőségű és megbízható zsinórok, forgók, horgok és ólmok, mint a vízhatlan táskák, a teljes ruházat és a táborozás elengedhetetlen kiegészítői is.

Tovább

Uni Cat  Nincs termék a kategóriában.

Alkategóriák

 • Horgászbotok

  A Uni Cat harcsahorgász márka botjai a felszerelésükre igényes, a magas minőséget megkövetelő harcsahorgász közösséget hivatottak képviselni.

  Az oldalon 3 különböző kategóriát különböztetünk meg a horgászmódszerek szerint, melyek a következőek:

  Univerzális botok: A parti behúzós, bójás, spannolós módszerek botjait soroltuk ebbe a kategóriába. A botok 240cm fölötti hosszai is jelzik, hogy elsősorban parti harcsázásra lettek tervezv.

  Vertikális botok: A jelenleg nagyon eredményes és egyben talán legfelkapottabb módszer szerelmesei itt találják meg a számukra legmegfelelőbb botokat - tiszai emelgetéshez, kuttyogatáshoz, vagy az egyre kedveltebb fireball technikához!

  Pergető botok: Ahogy a nevük is jelzi, kifejezetten erős gerinces harcsapergetéshez ajánlott botokat találhatunk meg itt. A botok jellemzően érzékeny spiccel, de kőkemény gerinccel lettek elkészítve, hogy a ksiebb kapásokat is láthassuk, de a nagytestű ellenfeleink is komoly ellenállásba ütközzenek.

 • Bottartók

  A modern kor fejlődésével a harcsás bottartók már nem feltétlenül a pontyozó rod podjankat jelentik; jóval inkább a nagy ellenállásnak, a modern kor módszereihez lettek kialakítva. Fontos, hogy kapás közben ellenállóak legyenek a a hatalmas erőhatásnak!

 • Orsók

  A Uni Cat az orsók minőségével nagyon magasra tette a mércét a versenytársak számára, hiszen mind anyagaiban - csak a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő anyagokra épít -, mind erejükben eszméletlen ellenállóak és természetesen bírják a strapát!

 • Zsinórok

  Miért fontos a jó zsinór?

  A kérdésre a válasz viszonylag egyszerű! Mi van, ha egyszer jön meg az a hal/kapás, ami tényleg csak egyszer jön az életben? Nos, a minőségi zsinór fogalma innentől lesz izgalmas. A Uni Cat zsinórok mindegyike a napsugárzásnak, UV sugárzásnak és sós víznek is ellenálló; arról nem is beszélve, hogy a kőpadok, kagylós sem tudják könnyen kikezdeni a speciális rétegrendjének megfelelően.

 • Úszók

  Ellenálló, egy szóval így jellemezhetjük az úszóinkat, melyek nem habszivacsból, vagy hungarocellből készülnek, hanem a wobblerek gyártása során felhasznált szinte már törhetetlen anyagokból.

 • Aprócikkek

  A bot és az orsó után talán a legnagyobb terhelést az aprócikkek kapják, így itt különösen kiemelt minőségi mutatóknak kell azokat megfeleltetni. A Uni Cat minőségpolitikája csak a legmagasabb standardok szerint válogatja össze gyártásban azokat az alapanyagokat, amelyek utána a vízparton hozzá segítenek a sikerhez!

 • Csörgők/Jelzők

  A toronyóra nagy kolompjainak hangereje lett bezárva a csörgőinkbe, ezek közül tudsz válogatni ebben a kategóriában!

 • Harcsa pergetés

  A harcsa pergetés külön fogalom a harcsázásban. Ebben a kategóriában minden kiegészítőt megtalál, ami kellőképp ellenálló a nagytestű harcsák támadásainak.

 • Harcsa pellet

  Azt gondoljuk, hogy egyre több harcsa csábul el a bojlis etetéseken a rengeteg amino és fehérje tartalmú ízhatásnak köszönhetően. Erre és a harcsák lustaságára alapozva fejlesztjük folyamatosan a Uni Cat pelletes vonalát!

 • Vertikális...

  Többek közt a vertikális harcsázás egyre nagyobb rajongó táborának kiszolgálását tűzte ki a Uni Cat célul, így ebben a kategóriában megtalálható termékek fejlesztése rohamléptekben zajlik. A termékek funkcionális és minőségi tesztelését Franciaországban végzi a Uni Cat.

 • Csalihalas vonal

  A sikeres csalihalazás mindenképp a harcsázás alapja. Erre az analógiára építkezve fejlesztette mesterfokra a Uni Cat a feeder kiegészítőit, botokat és orsókat.

 • Harcsa mérlegelés

  A harcsa mérlegelés hála a modern kor elvárásainak már nem arról szól, hogy húzzuk fel az első fára és fotózkodjunk le a hal mellett. Ennél sokkal többről van szó! A mérlegelők, a harcsa matracok és a mérlegek már mind a kíméletes bánásmód miatt lettek kialakítva.

 • Ruházat

  Öltözz, mint a Uni Cat csapata és érezd magad a harcsázás koronázatlan királyának.

 • Táskák

  A harcsázás nem feltétlenül a kempingezéssel azonosítható, jóval inkább az áradó folyók partján való küzdelmet jelenti, aminek köszönhetően a Uni Cat táskakínálata gyakorlatilag az egyik legellenállóbb a piacon. A táskák speciális anyagának köszönhetően vízállóak és szélállóak.

 • Szék/Ágy/Lámpa

  Ahogy a cím is mutatja ebben a kategóriában a táborozás kiegészítőit találod.

 • Előkötött szerelékek

Uni Cat

Információ

Leértékelések

Címkék