Zsinórok

Az Anaconda soha nem az olcsó zsinórokról volt híres! Arra viszont rendkívül büszke, hogy zsinórjainak minősége sokszor világszínvonalú és éveken keresztül is továbbfejlesztések nélkül megállja a helyén a piacon! Elég csak a legsikeresebb és legkeresettebb Undercover Line szériára gondolni, melyet ma már a harcsahorgászatban is megelégedéssel ha...

Az Anaconda soha nem az olcsó zsinórokról volt híres! Arra viszont rendkívül büszke, hogy zsinórjainak minősége sokszor világszínvonalú és éveken keresztül is továbbfejlesztések nélkül megállja a helyén a piacon! Elég csak a legsikeresebb és legkeresettebb Undercover Line szériára gondolni, melyet ma már a harcsahorgászatban is megelégedéssel használnak.

A kategóriában megtalálhatóak a főzsinórok, akár több km-es változatban, előtét zsinórok, hajszál- és dobóelőkék, változó konuszú zsinórok, nyúzók, valamint leaderek és álcázott zsinórok is.

Tovább

Zsinórok  Nincs termék a kategóriában.

Alkategóriák

 • Főzsinórok

  A főzsinórok megválasztása legalább annyira fontos a horgászatban, mint az, hogy, ha halat akarunk fogni menjünk el horgászni. Kritikus pontja a felszerelésünknek a siker érdekében. A palettán található megbízható zsinórok sok esetben nem mai fejlesztésűek, ami azt bizonyítja, hogy az Anaconda élen jár a zsinórfejlesztésben. A monofil változatok mellett a full fonott zsinórok is elérhetőek. Többségük legalább 4-5 féle átmérőben, de esetenként, akár 14 féle változatban is. Az akár 3000m-es, gazdaságos kiszerelések mellett választhatünk "tűzoltásra" 1-2 nagyobb orsóra elég 600m-es verziókat is.

 • Előtétek

  Ha ránézünk a kategória képre nincs is miről beszélnünk. Az Európában talán legnagyobb mennyiségben eladott, brutálisan kagyló- és kopásálló, monofil Undercover zsinóron túl találhatunk még fluoro carbon és fonott változatokat is.

 • Leaderek

  A megbízható nyúzó zsinórok fontosak az akadós, vagy kiszámíthatatlan, esetleg nádasokkal, növényekkel tarkított terepen. A kategóriában akár a 600m-es, főzsinórnak sem utolsó gazdaságos kiszerelésű változatok mellett, a standard leadcore-ok is megtalálhatóak.

 • Előkék

  A végszrelék egyik legkritikusabb része az előkezsinór, aminek nem csak a dobásokat, a környezeti hatásokat, vagy a víz kémiai folyamatait kell kibírniuk. Fontos az álcázhatóság, hogy puha, vagy éppen kemény a zsinór, a csomótűrő képesség, a könnyű köthetőség, a szakítózsilárdság, a víz alatti támadások kibírása, a rengeteg kitekerés kapcsán fellépő súrlódás és még sorolhatnánk! A paletta mára igen széles. Érdemes kürölnézni és kipróbálni!

Zsinórok

Információ

Leértékelések

Címkék