Kapásjelzők

Az Anaconda mindig is kiváló kapásjelzőiről és azok megbízhatóságáról volt híres. Ma a Tiki-Taka, mint komoly sikerszéria is ezt bizonyítja. A gyártó komolyan veszi a rendszer fejlesztését, hiszen évről évre újabb és újabb kiegészítőket, swingereket, súlyokat, snag bar-okat készít hozzá. Természetesen a Tiki-Taka rendszeren túl is megtalálhatóak...

Az Anaconda mindig is kiváló kapásjelzőiről és azok megbízhatóságáról volt híres. Ma a Tiki-Taka, mint komoly sikerszéria is ezt bizonyítja. A gyártó komolyan veszi a rendszer fejlesztését, hiszen évről évre újabb és újabb kiegészítőket, swingereket, súlyokat, snag bar-okat készít hozzá. Természetesen a Tiki-Taka rendszeren túl is megtalálhatóak, a más gyártók jelzőivel kompatibilis kiegészítők ugyanúgy, mint a külön álló, rádió nélküli jelzők, vagy egyéb vizuális jelzést segítő termékek.

Tovább

Kapásjelzők  Nincs termék a kategóriában.

Alkategóriák

 • Elektromos jelzők

  A 2015 és 2016-os év legsikeresebb kapásjelzője az Anaconda Tiki-Taka rendszere. Ez azonban csak egy irány a Saengertől, így a kategóriában megtalálhatóak más, szintén megbzható, különleges tulajdonságokkal rendelkező rádiós, vagy rádió nélküli kapásjelzők.

  Érdekes újdonság a palettán a beépített snag bar-al rendelkező jelző, amit az Anaconda 2017 év elejétől kínál a piacra!

 • Swingerek

  Az Anaconda évről évre igényesebb és futurisztikusabb swingerekkel jön ki a piacra. A mérnökök mindent megtesznek azért, hogy a horgászok folyamatosan változó és egyre modernebb igényeit kielégítség ezen a téren. Tavaly hatalmasat robbantak a mágnesgolyós swingerek, melyek automatikusan állítják be magukat a zsinór vastagságához. Vagy a multicolor LED-ekkel rendelkező, 8 színben világító verziók. 2017-től pedig elérhetőek a rugalmas, egy mozdulattal átalakítható láncos, vagy épp merev karos változatok.

  A swingereket egyesével és szettben is meg lehet vásárolni. Utóbbiak igényes tokban jutnak el a vásárlókhoz!

 • Tartozékok

  Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy egyszerre vegyenek meg mindent a horgászathoz. Sok helyen ma már az egész család horgászik, így mindenből többet kel vásárolni. És sokszor előfordul, hogy módszereket, vízet váltunk, vagy más márkák jól bevált rendszereit használjuk, ahol nem érhetőek el áhított termékek. Ilyenkor jönnek jól, az utólag megvásárolható kiegészítők, snag bar-ok, tokok, védők, elemek, stb...

Kapásjelzők

Információ

Leértékelések

Címkék