Orsók

Az Anaconda mérnökei 2014-ben rengeteg energiát fektettek orsók fejlesztésébe. Ennek eredményét 2015-ben tapasztalhattuk először. Új, megbízhatóbb, saját fejlesztésű orsók kerültek ki a piacra. A 2016-os év ismét újdonságokat hozott, emellett megmaradtak a régi sikerszériák és a saját orsókat is továbbfejlesztették. A 2017-es évben sem lesz másk...

Az Anaconda mérnökei 2014-ben rengeteg energiát fektettek orsók fejlesztésébe. Ennek eredményét 2015-ben tapasztalhattuk először. Új, megbízhatóbb, saját fejlesztésű orsók kerültek ki a piacra. A 2016-os év ismét újdonságokat hozott, emellett megmaradtak a régi sikerszériák és a saját orsókat is továbbfejlesztették. A 2017-es évben sem lesz másképp! 4 teljesen új fejlesztés, 8 továbbfejlesztett verzió és a régi sikerorsók is elérhetőek.

Ami pedig kuriózum:

Az Anaconda 2 csúcsszériás orsója nem csak csörlő méretekben elérhető, hanem akár 6500-as, vagy 4500-as változatokban is!

Tovább

Orsók  Nincs termék a kategóriában.

Alkategóriák

  • Első fékes

    Örök kérdés a bojlizásban, hogy első-, vagy nyeletőfékes orsót használjunk. Az Anaconda úgy döntött, hogy nem köt kompromisszumot és mindkét típus rajongóit megpróbálja a legmagasabb szinten kielégíteni. Az elsőfékes orsók között ugyanúgy taláunk a belépő szinten és a csúcskategóriában is minden lehetséges méretben kedvünkre való orsót!

  • Nyeletőfékes

    Örök kérdés a bojlizásban, hogy első-, vagy nyeletőfékes orsót használjunk. Az Anaconda úgy döntött, hogy nem köt kompromisszumot és mindkét típus rajongóit megpróbálja a legmagasabb szinten kielégíteni. A nyeletőfékes orsók között ugyanúgy taláunk a belépő szinten és a csúcskategóriában is minden lehetséges méretben kedvünkre való orsót!

  • Pótdobok

    Sok horgász nem csak egyszerűen egy helyen horgászik. Vannak akik versenyekre járnak a hobbi peca mellett, vannak akik behúzni és dobni is szeretnek. Vannak, akik egyszerűbb tavak mellett néha lejárnak keményebb bányavizekre is és vannak, akik 1-1 alkalmat töltenek el egy adott helyen, aztán új vizeket, helyeket és kihívásokat keresnek. Ez sokszor rugalmasságot és alkalmazkodást kíván. Persze az ember nem dobhatja ki minden horgászat után a méregdrága zsinórját. Mindezekre (is) megoldás lehet egy, vagy két pótdob, melyekre alternatív zsinórokat tekerhetünk fel, hogy aztán egy mozdulattal tudjunk alkalmazkodni az új körülményekhez.

Orsók

Információ

Leértékelések

Címkék