Anaconda

A németországi gyártó és forgalmazó óriás, a SAENGER Pontyhorgász és bojlis palettáját az ANACONDA termékeket már nem csak Németországban, de idehaza is a kiemelkedő fogási eredményekkel és a prémium minőséggel párosítják, legyen szó a csalikról vagy táborozást kiegészítő termékekről (sátrak, ágyak, hálózsákok és székek)! Az ANACONDA már a kezde...

A németországi gyártó és forgalmazó óriás, a SAENGER Pontyhorgász és bojlis palettáját az ANACONDA termékeket már nem csak Németországban, de idehaza is a kiemelkedő fogási eredményekkel és a prémium minőséggel párosítják, legyen szó a csalikról vagy táborozást kiegészítő termékekről (sátrak, ágyak, hálózsákok és székek)! Az ANACONDA már a kezdetektől maximálisan odafigyel a halakkal történő helyes bánásmódra, így a palettában minden évben megtalálhatunk egy-egy újabb pontybölcsőt, mérlegelőt vagy akár a korábbi termékek tökéletesítését. Nem volt ez másként az idei évben sem! 2016-ban is számtalan újdonság és fejlesztés hagyta el az Anaconda mérnökeinek irodáját!

Tovább

Anaconda  Nincs termék a kategóriában.

Alkategóriák

 • Bojlis botok

  Az Anaconda botok több, mint 10 éve a legkeresettebbek közé tartoznak Európában. Kiváló ÁR/ÉRTÉK arány, megbízhatóság és német precizitás jellemzi őket. A magasabb minőség érdekében még a legolcsóbb Anaconda botokat is a gyár saját emberei szerelik össze kézzel.

  A paletta ma már rendkívül széles. Az éves szinten megjelenő újdonságok között megtalálhatjuk a 3., 4., vagy akár 5. generációs sikerszériákat is. A legrövidebb, akár 2,70m-es hajszálvékony behúzós pálcáktól, a brutális dobásokra szánt 4,50m-es 4,25lbs változatokig, valamint a hölgyek számára készült változatok és a minden igényt kielégítő spod botok, vagy azok ellentéte a 2 lbs élménybotok is!

 • Orsók

  Az Anaconda mérnökei 2014-ben rengeteg energiát fektettek orsók fejlesztésébe. Ennek eredményét 2015-ben tapasztalhattuk először. Új, megbízhatóbb, saját fejlesztésű orsók kerültek ki a piacra. A 2016-os év ismét újdonságokat hozott, emellett megmaradtak a régi sikerszériák és a saját orsókat is továbbfejlesztették. A 2017-es évben sem lesz másképp! 4 teljesen új fejlesztés, 8 továbbfejlesztett verzió és a régi sikerorsók is elérhetőek.

  Ami pedig kuriózum:

  Az Anaconda 2 csúcsszériás orsója nem csak csörlő méretekben elérhető, hanem akár 6500-as, vagy 4500-as változatokban is!

 • Bottartók/Rod podok

  Attól a cégtől, aki kiváló botokat és orsókat kínál a piacon, joggal elvárható, hogy igényes és megbízható padokat, buzz-barokat, leszúrókat, vagy ezekhez kiegészítőket is kínáljon. Az Anaconda mindig is nagy hangsúlyt fektetett erre és kínálatát igyekszik a nemzetközi piacon található legsikeresebb botokhoz, orsókhoz igazítani.

 • Kapásjelzők

  Az Anaconda mindig is kiváló kapásjelzőiről és azok megbízhatóságáról volt híres. Ma a Tiki-Taka, mint komoly sikerszéria is ezt bizonyítja. A gyártó komolyan veszi a rendszer fejlesztését, hiszen évről évre újabb és újabb kiegészítőket, swingereket, súlyokat, snag bar-okat készít hozzá. Természetesen a Tiki-Taka rendszeren túl is megtalálhatóak, a más gyártók jelzőivel kompatibilis kiegészítők ugyanúgy, mint a külön álló, rádió nélküli jelzők, vagy egyéb vizuális jelzést segítő termékek.

 • Zsinórok

  Az Anaconda soha nem az olcsó zsinórokról volt híres! Arra viszont rendkívül büszke, hogy zsinórjainak minősége sokszor világszínvonalú és éveken keresztül is továbbfejlesztések nélkül megállja a helyén a piacon! Elég csak a legsikeresebb és legkeresettebb Undercover Line szériára gondolni, melyet ma már a harcsahorgászatban is megelégedéssel használnak.

  A kategóriában megtalálhatóak a főzsinórok, akár több km-es változatban, előtét zsinórok, hajszál- és dobóelőkék, változó konuszú zsinórok, nyúzók, valamint leaderek és álcázott zsinórok is.

 • Csali
 • Aprócikkek
 • Etetési kellékek
 • Pontykímélő kellékek
 • Táskák
 • Táborozás kellékei
 • Egyéb kiegészítők
 • Ruházat
 • Fan Shop
 • 2017-es újdonságok

  Az Anaconda mérnökei mindent megtesznek annak érdekében, hogy fejlesszék és tovább fejlesszék a termékeiket a piaci igények és a teszthorgászok visszajelzései alapján!

Anaconda

Információ

Leértékelések

Címkék